İba 'Bir şehri şehir yapan, kadınların ve çocukların sesidir'

Hane Hane Edirne programı kapsamında vatandaşların evlerine konuk olmaya devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Bir şehri şehir yapan, kadınların ve çocukların sesidir. Kadınlarımızın seslerini daha çok duyacak, bu şehre hep beraber sahip çıkacağız' dedi.

İba 'Bir şehri şehir yapan, kadınların ve çocukların sesidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşlarla daima iç içe olmaya çalışan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı kapsamında vatandaşların evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Abdurrahman Mahallesi’nden Arzu ve Hamdi Bayır çiftinin hanelerine konuk olan İba, talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların çocuklarıyla da yakından ilgilenen İba, “Geleceğimizin parlak yüzleri güzel çocuklarımızla gecemiz aydınlandı.

Verdikleri destek ve gönül birlikleri için her birine teşekkür ediyorum” diyerek çocuklar için pek çok projeleri olduğundan da söz etti.

“Bir şehri şehir yapan, kadınların ve çocukların sesidir” diyen İba, Meydan Mahallesi sakinlerinden, Oya ve Özgür Vardar çiftinin hanelerine konuk oldu.

Hane halkına samimiyetleri ve destekleri için yürekten teşekkür eden İba, “Edirne’mizin geleceğini şekillendirirken kadınlarımızın seslerini daha çok duyacak, bu şehre hep beraber sahip çıkacağız!” şeklinde konuştu.

Akşamın son ziyaretinde, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Sevil Erdem’in hanesine konuk olan İba, "Tek tek, her bir hemşehrime ulaşana dek, ziyaretlere devam edeceğim" diyerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini söyledi.

İba,  “Bizim yolumuz, sizlerin gönüllerine uzanan bir yol… Bu yolda, hep birlikteyiz! Biz hepbirlikte Edirneyiz” dedi.

Haber Merkezi