İba 'Arzu ettiğimiz Edirne için çalışıyoruz'

Cumhur ittifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, 'Hep birlikte Edirne' sloganıyla başlatılan saha ziyaretlerine otomotiv firmaları ile devam etti. Saha çalışmaları çerçevesinde esnaflarla bir araya gelen İba, bu kez otomotiv firmalarını ziyaret ederek kentle ilgili beklentilerle dair işletme sahipleri ile değerlendirme bulundu.

İba 'Arzu ettiğimiz Edirne için çalışıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Hep Birlikte Edirne' sloganı ile gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı İba ve beraberindeki heyet, kentteki otomotiv firmalarını ziyaret ederek işletme sahipleri ile bir araya geldi.

İlk olarak Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan İba,  "Ne kadar çok hemşehrimize ulaşıp, ne kadar çok hemşehrimizin sesine kulak verir, şehrimiz için beklentilerini işitirsek; o kadar mutlu oluyoruz. Çünkü bizim amacımız, bu şehri hak ettiği değere, hep birlikte ulaştırmak. Biz her tür makam ve mevkiden önce, gönüllere talibiz! Hak ettiğimiz Edirne için hep birlikte el ele gönül gönüle çalışma zamanı. Vakit Edirne vakti, kaybedecek bir dakikamız bile yok" Dedi.

"Arzu ettiğimiz Edirne için çalışıyoruz"

Yapılan fikir alışverişinin ardından İba ve beraberindeki heyet  Atatürk Bulvarı’ndaki otomotiv firmalarını ziyaret etti.

İlk ziyareti TFN Otomotiv'e gerçekleştiren İba, firma sahibi Tufan Filiz ve çalışanlarla bir araya gelerek hayırlı işler diledi.

Nazik ev sahiplikleri için Filiz ve ekibine teşekkür eden İba,  "Yaptığımız sohbetler ve istişarelerimiz ile, Edirne’mizin geleceğine dokunacak, her iş kolundan ve her kesimden hemşehrimizin arzu ettiği Edirne’ye birlikte ulaşacağız" Dedi.

"Projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık"

Daha sonra Edirne Servis ve Otomotiv Renault ve Dacia Bayiini ziyaret eden İba ve beraberindeki heyet, Satış Müdürü Emrah Sevimli ve ekibiyle bir araya geldi. Sevimli ve ekibini bayiide ziyaret ederek iyi çalışmalar dileyen İba,  "Güleryüzlü kadrosuyla Edirne’mize hizmet veren işyerlerimizden biri olan bayiye ve tüm ekibe işlerinde başarılar, kolaylıklar diledik. Projelerimiz ve çalışmalarımızı anlatarak desteklerini istedik. Edirne için önemli projelerimiz var. Artık bu kadim şehrimizin hak ettiği değeri alma zamanı geldi" İfadelerine yer verdi.

"Edirne'yi örnek bir şehir haline getireceğiz"

Buradaki görüşmenin ardından Toyota Plaza Kale Edirne satış ve servis bölümlerini ziyaret eden İba, Satış Müdürü Kadir Bozdemir ve ekipleriyle buluşarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Hafta sonu, hafta içi demeden helal kazanç için çalışan tüm hemşehrilerle selamlaşan İba, "Bizler de gece gündüz demeden yaptığımız ziyaretlerde Edirne için hedeflerimiz ve projelerimizi anlatıyoruz. Yıllardır kaderine terk edilmiş bu güzel şehrimizi hizmetle tanıştırma vakti geldi. İnşallah kentimizi örnek bir şehir haline getireceğiz" Dedi.

"Hem işletme sahipleri hem çalışanlar hem de vatandaşlarımızla buluştuk"

TÜVTÜRK Edirne Merkez Tesisleri ve Araç Muayene İstasyonu’nu da ziyaret eden İba, İstasyon Amiri Akın Aşık, istasyon çalışanları ve araçlarını muayeneye getiren vatandaşlarla sohbet etti.

İstasyon çalışanlarına kolaylıklar dileyen İba, araçlarını muayeneye getiren vatandaşlara da  kazasız belasız sürüşler diledi.

"Yeni sistemler hakkında bilgi aldık"

Ford Tuzcular Plaza sahibi ve iş insanı Murat Tuzcu’yu ziyaret eden İba, yeni sistemler ve otomotiv dünyasındaki gelişmelerle ilgili sohbet ederek, sektörün Edirne’ye getirdikleri ve şehirden beklentilerini görüştü.

Paylaştığı bilgiler ve nazik kabulleri için Tuzcu ve ekibine teşekkür eden İba, çalışmalarında başarılar diledi.

" Huzurlu ve güvenli sürüş yapılabilecek Edirne sokakları çok yakında"

İba ve beraberindeki heyet daha sonra Algurlar Şirket Grubu Skoda satış ofisini ziyaret ederek, firma sahibi Zekai Algur’un konuğu oldu. Ofis çalışanlarıyla da sohbet eden İba, "Bu güzel araçlarla, huzur ve güvenle sürüş yapılabilecek Edirne sokakları, çok yakında. İnşallah yollarıyla, altyapısıyla, kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle, istihdam alanları gibi daha birçok proje ile yeni bir Edirne'yi hep birlikte inşaa edeceğiz. Vakit Edirne için birlik vakti" Dedi.

"Yaşanabilir bir Edirne için çalışıyoruz"

İba ve beraberindeki heyet son olarak Volkswagen yetkili satıcısı Mercan Otomotiv Genel Müdürü İsmail Meriç’i işyerinde ziyaret ederek ekibiyle tanıştı. Meriç ve ekibiyle sohbet eden İba, Yaşanabilir bir Edirne için çıktıkları bu yolda hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlattı.

Samimi ilgileri ve güzel sohbetleri için Meriç ve ekibine teşekkür eden İba, hayırlı işler diledi.

Haber Merkezi