İba, 'AK Parti hükümeti olarak kadınlarımızın fikirlerini çok önemsiyoruz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba Uzunköprü Muhtar eşleri, AK Parti Uzunköprü İlçe Yönetimi ve Uzunköprü Kadın Kolları ile bir araya geldi.

İba, 'AK Parti hükümeti olarak kadınlarımızın fikirlerini çok önemsiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile Uzunköprü muhtar eşleri ve Uzunköprü İlçe Kadın Kolları yönetimi tanışma toplantısında bir araya geldi. Programda muhtar eşleri ve ilçe kadın kolları yönetimi ile sohbet eden Başkan İba, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Kadın Kolları İl Koordinatörü Fisun Kumbaracı, AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş ve yönetimi ve Uzunköprü Muhtar eşlerinin katılım sağladığı toplantıda gerek yurtiçinde gerekse dünya siyasetinde güçlü Türkiye olarak var olduklarını söyleyen İba, “AK Parti hükümetleri döneminde 20 yılı aşkın süredir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye tarihine damga vurduk. Sanayide, teknolojide, sağlıkta pek çok konuda artık dünyanın önde gelen ve söz sahibi ülkelerindeniz” dedi.

"BİZİM İÇİN KADININ YERİ ÇOK ÜST DÜZEYDEDİR"

Bizim için kadının yeri ve her anlamda ülke gelişimine etkisi çok üst düzeydedir. Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi "Kadınlara hak ettiği değeri vermek anayasa ve yasalarımızın bize emridir". Köylerimizde, ilçelerimizde gereklilikleri, ihtiyaçları en iyi kadınlarımız, yani sizler gözlemlersiniz. Bir kadın, evinde hanesindeki ihtiyaçları ve eksiklikleri bildiği gibi, köyünde, mahallesinde, şehrinde de gerekenleri en güzel gözlemleyen kişidir” şeklinde konuştu.

Kadınların düşüncelerinin ve fikirlerini AK Parti hükümeti ve AK Parti Edirne Teşkilatı olarak çok önemli görüldüğünü söyleyen İba, kadınlara her alanda değer vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan İba, toplantıda anne, kadın girişimci, eş gibi sıfatların yanında AK Parti Edirne İl Başkanı sıfatıyla da bulunduğunu bu kapsamda parti içerisinde hemcinslerini ve kadınları da temsil ettiğini aktardı.

Haber Merkezi