İba, '28 Mayıs'ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız'

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından 2. Tur Cumhurbaşkanı Seçimleri için start verildi. İl Başkanı Belgin İba, beraberindeki 28. Dönem Milletvekili Adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte, köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

İba, '28 Mayıs'ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nca çalışmalar başlatıldı.

İl Başkanı Belgin İba, 28. Dönem Milletvekili Adayları Fatma Aksal ve Tarık Hatipler’le birlikte teşkilat mensupları köy ziyaretlerine başladı.

Ziyaretler kapsamında Büyükdöllük, Menekşesofular ve Korucu köylerini ziyaret eden heyet, vatandaşlarla sohbet etti. Köy muhtarlarıyla talep ve istekler hakkında görüşen heyet vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için destek istedi.

Edirnelilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük bir destek verdiğini aktaran İl Başkanı Belgin İba, “Hemşehrilerimizle sohbet ettik, gelecek turda Cumhurbaşkanımızı en yüksek oranla yeniden Cumhurun başında görmek için sözleştik. Hemşehrilerimizin AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccühü çok büyük. 28 Mayıs'ta yine çok büyük destekle bizlerle olacaklar inşallah. Vatandaşımızın, hemşehrilerimizin bize olan inancı ve güveni ile 28 Mayıs'a doğru koşuyoruz. Hep birlikte 28 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız.” İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi