İba, 2024 Avrupa 23 Yaş Altı Kürek Şampiyonasını Kırbıyık ile görüştü

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret etti. Ziyarette, 2024 Avrupa 23 Yaş Altı Kürek Şampiyonası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İba, 2024 Avrupa 23 Yaş Altı Kürek Şampiyonasını Kırbıyık ile görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Son hazırlıklar ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan görüşmede İba, Kürek Festivali takvimi hakkında Vali Kırbıyık'ı bilgilendirdi. Görüşmede nehirde oluşturulacak uluslararası su sporları ve kürek sporu parkuru için kurumlar tarafından yapılacak düzenlemeler değerlendirildi.

"İlk uluslararası parkur Meriç Nehri üzerinde olacak"

Desteklerinden dolayı Vali Kırbıyık'a teşekkür eden İba, "23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ile Türkiye’de ilk kez olimpik teknelerin yarışacağı bir kürek organizasyonu yapılacak. Edirne kürek sporunda çok ileri bir düzeye ulaşacak. İlk uluslararası parkur da Meriç Nehri üzerinde olacak. Bu nedenle hem çok gururlu hem de çok mutluyuz" Dedi.

Haber Merkezi