Huzurevi sakinlerine Babalar Günü ve Bayram kutlaması

Edirne'de Huzurevi'nde kalan yaşlılar unutulmadı. Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla kurumun bahçesinde mangal organizasyonu düzenlendi.

Huzurevi sakinlerine Babalar Günü ve Bayram kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneğince organize edilen piknikte, huzurevi sakinleri hem eğlendi, hem de açık havada birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.

Müzik eşliğinde gerçekleşen piknikte bazen duygu dolu bazen ise neşeli anlar yaşandı.

Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pınar ERSAÇMIŞ ve Dernek Üyeleri huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hem Kurban Bayramı'nı hem de Babalar Günü'nü kutladı.

Edirne’de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği öncülüğünde düzenlenen etkinlik, huzurevinin bahçesinde gerçekleştirildi.

Hem Kurban Bayramı hem de Babalar Günü öncesi yaşlılarla bir yaz etkinliği yapmak istediklerini söyleyen Dernek Başkanı Pınar Ersaçmış, "Babalar Günü bayrama denk geliyor. Babalarımızın, çınarlarımızın ellerini öpelim, güzel bir zaman geçirelim istedik” dedi.

Yaşlıların daha güzel ve kaliteli bir vakit geçirmesi için bu tür etkinliklerin çok anlamlı olduğunu söyleyen Edirne Merkez Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak, “Edirne’de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği’yle birlikte güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Yaklaşan Babalar Günü öncesi yaşlılarımızla birlikte bahçede hem müzik eğlencesi yaparak onların Babalar Günü'nü kutlayalım, hem de bayram gelmeden hepsini tebrik ve mutlu edelim istedik. Bahçede piknik organizasyonu düzenledik. Bu organizasyonla daha güzel, kaliteli vakit geçirmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

Böyle bir ortamda bulunmaktan ve Babalar Günü'nün kutlanmasından çok mutlu olduklarını belirten Huzurevi sakinlerinden Mustafa Kılıççı, müzik eşliğinde yemek yiyip, oyun oynayıp stres atacaklarını söyledi.

Burcu Çevik