Huzurevi sakinleri hasatta bir araya geldi

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi'nde hizmet alan vatandaşlar, huzurevi bahçesinde kendi emekleri ile yetiştirdikleri ürünlerin hasadını yaptı.

Huzurevi sakinleri hasatta bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Huzurevi bahçesinde yetiştirilen el emeği ve göz nuru ürünler,hasat edildi. Önce ektiler, kazdılar suladılar şimdi ise büyük emeklerle yetiştirdikleri ürünlerin hasadında bir araya geldiler.

Huzurevinde kalan vatandaşlar kendi yetiştirdikleri domatesleri toplamanın mutluluğunu yaşadı.

Huzurevinde hizmet alanvatandaşlar, aktif yaşlanma çerçevesinde, sağlık durumları ve yetenekleri göz önünde bulundurularak; meyvecilik, bahçecilik, kümes hayvanları yetiştiriciliği, el sanatları gibi alanlarda çalışmalar gerçekleştirerek zamanlarını verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevini ziyaret eden Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Vali Yardımcıları Dr. Yusuf Güler ve Hakan Yavuz Erdoğan, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Hayırsever İrfan Öztürkyaşlılar ile vakit geçirdi.

Huzurevinde gerçekleştirilen ziyarette ayrıca; Kuruluşta hizmet almakta olan yaşlıların aktif yaşlanma ve boş vakitlerini verimli değerlendirmeleri kapsamında, kendi emekleri ile oluşturdukları meyve ve sebze bahçeleri de gezildi.

Özlem Ceylan