Hızını alamayan at, ortalığı birbirine kattı

Edirne'de başıboş at arabası (talika) trafiği birbirine kattı.

Hızını alamayan at, ortalığı birbirine kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 1. Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi seyir halindeyken panikle sahibini üstünden attığı iddia edilen at arabası, hızını alamadı, trafiği birbirine kattı.

 Bir süre cadde üzerindeki arabalara çarparak kaçan at arabası vatandaşlar tarafından durduruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri at arabasının sahibine ulaşmaya çalıştı.

Sahibine ulaşılamayan at arabası çekici yardımıyla götürüldü.

Olayın yaşandığı sırada bölgedeki bir kahvehanede oturan Mehmet Sönmez, yolun karşısına geçerek atı durdurduğunu ve kenara çektiğini anlattı.

"Müdahale etmesem daha fazla araç zarar görebilirdi"

Atın sahibini üstünden atarak aşağı doğru arabalara çarpa çarpa inerek geldiğini gördüklerini iddia eden Sönmez, " Atı ve arabayı görünce yanına gidip kenara çektim. Ben gitmesem buradan ötede çok daha fazla arabaya çarpacaktı. Kahvede oturuyordum görünce çıktım yanına gittim durdurdum. Kayışları arabanın lastiğine geçmiş. Sahibinin nerde olduğunu bilmiyoruz. Hayvanların içinde büyüdüğüm için korkmadan yanına gittim. Vatandaşların arabası daha fazla ziyan olmasın diye müdahale etmek istedim" dedi.

İpek Esma Çeşme