Havsa'da toplanan yardım kolileri Kahramanmaraş'a gönderildi

Havsa Belediyesi ve Kaymakamlığı koordinesinde deprem bölgesine yönelik başlatılan yardım kampanyası kapsamında hazırlanan paketler tıra yüklenerek Kahramanmaraş'a doğru yola çıktı.

Havsa'da toplanan yardım kolileri Kahramanmaraş'a gönderildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler 10 ili etkiledi. Depremzedelere yönelik gerçekleştirilen yardım kampanyası tüm yurtta olduğu gibi Edirne’de de devam ediyor. Havsa Belediyesi ve Kaymakamlığı koordinesinde sürdürülen yardım kampanyası kapsamında hazırlanan paketler Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.

Havsa Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, “Yardımsever Havsalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Belediyemiz ve Kaymakamlığımız koordinesinde dün sabah itibari ile başladığımız yardım çalışmamızda hemşerilerimizin yoğun desteği ile ilk tırımızı Allah’ın izni ile yola çıkardık. Yardımlarımızı Havsa Spor Salonu’nda toplamaya devam ediyoruz. Bu çalışmada bizlere her zamanki gibi yardım elini uzatan kıymetli Havsalı hemşerilerimize ve yardımsever Köylümüze en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine yardımların tasnifi ve yüklenmesinde Kadın Meclisimize, Kadın Kooperatiflerimize, Batı Kale Motosiklet Grubuna, gönüllü hemşerilerimize, Belediyemiz - Kaymakamlığımız personeline, nakliyesini yüklenen Cemil Demir arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.