Hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar düşecek

Edirne'de bunaltıcı sıcaklıklar son buluyor. Hava sıcaklıkları hafta boyunca düşmeye devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklıkları gündüz saatlerinde 25 derece, akşam saatlerinde ise 14 dereceye kadar düşecek.

Hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar düşecek

Son yılların en sıcak ve kurak günlerini geçiren Edirne’de hava sıcaklıkları düşüyor. Geçtiğimiz haftalarda 40 dereceyi bulan hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde 25 dereceye kadar düşecek.

Edirne'de haftalardır etkisini sürdüren sıcak hava dalgası son buluyor. Uzun süren sıcak ve bunaltıcı günlerin ardından hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahmin raporuna göre, Edirne'de 40 derecenin üzerinde seyreden sıcak hava sıcaklıkları, önümüzdeki günlerde 25 dereceye kadar düşecek.

Edirne'de temmuz ve ağustos aylarında yaşanan kavurucu sıcaklar vatandaşların günlük yaşantılarını olumsuz yönde etkilemişti. Ancak hava sıcaklıklarında düşüş yaşanmaya başlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, önümüzdeki günlerde Edirne'de hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar düşecek. Sıcak hava dalgasının yerini daha ılıman ve serin hava koşullarına bırakması, vatandaşları sevindiriyor.

Düşen sıcaklıklar, özellikle açık hava etkinliklerine katılan ve dışarıda çalışan insanlar için büyük bir rahatlama sağlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre Edirne’de hava sıcaklığı perşembe 31, Cuma 29, Cumartesi 28, Pazar 29, Pazartesi ise 25 derece olması bekleniyor.

Doğukan Vurgun