Hafta boyunca gök gürültülü sağanak etkili olacak

​​​​​​​Edirne'de önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşecek. Sıcak ve fırtınalı hava yerini gök gürültülü sağanağa bırakacak.

Hafta boyunca gök gürültülü sağanak etkili olacak

Edirne’de önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşecek. Sıcak ve fırtınalı hava yeri gök gürültülü sağanağa bırakacak.

Edirne’de geçtiğimiz haftalarda etkili olan sıcak hava yerini yağışlı havaya bırakacak. Hava sıcaklıklarının etkili olduğu kentte termometreler 30 dereceye kadar göstermişti.

Hava sıcaklıkları nedeniyle kazak mont bot gibi kalın kıyafetlerden sıkılan vatandaşlar, güneşli hava ile ince kıyafetlere geçiş yaptı.

Son günlerde etkili olan fırtına ve sıcak hava yerini yağışlı havaya bırakıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kent genelinde önümüzdeki hafta boyunca gök gürültülü sağanağın etkili olması bekliyor.

Hava tahmin raporuna göre Perşembe gök gürültülü sağanak yağışlı 22 derece, Cuma gök gürültülü sağanak yağışlı 19 derece, Cumartesi gök gürültülü sağanak yağışlı 15 derece, Pazar gök gürültülü sağanak yağışlı 21 derece ve Pazartesi gök gürültülü sağanak yağışlı 23 derece olması bekliyor.

Doğukan Vurgun