Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde eşlik etti

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İş Birliği Konseyinin 6'ncı toplantısı vesilesiyle gittiği Budapeşte ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etti.

Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde eşlik etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye ve Macaristan arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 6'ncı toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi bir ziyaret çerçevesinde bulunduğu Macaristan'da Türkiye ve Macaristan arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısı yapıldı. Toplantının ardından Türkiye ve Macaristan arasında 17 maddelik iş birliği anlaşmasına imza atıldı. AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Budapeşte ziyaretine eşlik etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadı.

"Büyük onur ve gurur duydum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu söyleyen Gündoğdu, "Büyük Onur Duydum “Siyasette Gençlere Yer Vermek Ustalığın Şiarındandır” sözünü her daim Gençlere Verdiği Önemle Bizlere Hatırlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bu İmkanda Her Daim Desteği Olan Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan Başkanıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum" dedi.

Haber Merkezi