Günaydın partililerle bir araya geldi

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 27'inci dönem milletvekilliği seçimlerine 4 gün kala partisinin Edirne teşkilatını ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan Günaydın, basın toplantısı düzenledi.

Günaydın partililerle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Her yapılan miting tarihsel anlamda bir değer olduğunu belirten Günaydın, “16 Nisan Referandumu sonrasında hayata geçirilen yeni sistem ciddi riskler oluşturuyor. CHP her zaman parlamenter demokratik sistemden yana olmuştur.” Dedi.

 “Mantar tabancası patlasa CHP’liler kaçar”

CHP Parti Meclisi Üyesi Günaydın İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığını iddia ettiği “CHP'nin tuzu kuru bir bölümü var. Mantar tabancası patlasa evlerinden 5 gün çıkmazlar" açıklamalara cevap veren Günaydın, “Mantar tabancası patlasa CHP’liler kaçar” sözü için,“Kendisi bu mantar tabancasıyla neyi kastediyor bilmiyoruz. Ama kaçar dediği CHP’lilerin bu ülkenin kurucu kadrosu olduklarını unutmamak lazım.” şeklinde konuştu.

“OHAL’i kaldıracağız”

24 Haziran seçimlerinden sonra yapacak çok işleri olduğunu ve bunların altından kalkmaya çalışacaklarını söyleyen Günaydın, “İktidara geldiğimizde ilk sözümüz hemen OHAL’i 48 saat içerisinde kaldırmak ve ülkeyi normal haline geri getirmek olacak.” Diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne milletvekili adayı Yakup Atalay, ve partililer düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

İpek Deniz