''Gözümüzden Kaçanlar'' fotoğraf sergisi açıldı

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Selçuk Balaban Makro Atölyesi tarafından hazırlanan "Gözümüzden Kaçanlar" fotoğraf sergisi açıldı.

''Gözümüzden Kaçanlar'' fotoğraf sergisi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sergi öncesi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın konferans salonunda düzenlenen törende sergide fotoğrafları olan EFOD üyeleri tanıtıldı ve EFOD Başkanı Serdar İyiiz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

İyiiz, burada yaptığı konuşmada, çok meşakkatli bir iş olmasına rağmen derneğin ayda bir sergi açma potansiyeline ulaştığını söyledi. EFOD'un ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attığını belirten İyiiz, "Türkiye'nin önde gelen bir iki derneği arasına girmek istiyorsak bunu başarmak zorundayız." dedi.

Atölye sorumlusu Selçuk Balaban da ağırlıklı olarak kelebekleri hedef aldıkları bu fotoğraf sergisi için disiplinli bir çalışma ve takım arkadaşlarıyla tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Küküler Göleti çevresinde ve Kırklareli Dereköy bölgesinde çekim yaptıkları anlatan Balaban, kelebekleri fotoğraflayabilmek için gün doğarken arazide olmaya gayret ettiklerini kaydetti.

Atölye çalışmalarından oluşan fotoğrafların ekrana sunulmasının ardından katılımcılar 55 fotoğraftan oluşan sergiyi gezdi. Sergiye derneğin de üyesi olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan  ve CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı katıldı.

Sergi 19 Şubat'a kadar gezilebilecek.

AA