Göç İdaresi çalışanlarına yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi

Edirne'de İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi.

Göç İdaresi çalışanlarına yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen eğitimin ardından gerçekleştirilen tatbikat gerçeğini aratmadı.

Muhtemel yangın ve afet durumlarında meydana gelebilecek zararı en aza indirebilmek adına kurum personellerine yönelik yangın ve afet farkındalık eğitimleri veriliyor. Bu çerçevede Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü personeline eğitim verildi.

Yangın ve afet farkındalık eğitimi kapsamında olay anında meydana gelebilecek olumsuzluklar hakkında çalışanlara bilgi verildi.  

Kurum içerisinde bulunan eğitmenler tarafından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü personeline yangın ve afet durumunda kullanılan malzemeler tanıtıldı.

Yangın farkındalık ve afet farkındalık eğitiminin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen başarılı tatbikat gerçeğini aratmadı ve nefes kesti.

İpek Esma Çeşme