Gelin ve damattan düğün öncesi sıra dışı davet

Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akın Uz ve nişanlısı Ayşe Tintiş, düğün törenleri öncesi müsabakaların yapıldığı salona giderek hem masa tenisi oynadı hem de arkadaşlarını mutlu günlerine davet etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gelin ve damattan düğün öncesi sıra dışı davet

Nişanlısı Ayşe Tintiş ile nikah masası öncesi tenis masasında buluşan  Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akın Uz, renkli görüntülerle arkadaşlarını düğüne davet etti. Düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla salona gelen çift, hem masa tenisi oynayarak stres attı hem de bu mutlu günlerine arkadaşlarını renkli görüntülerle davet etti.

Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akın Uz'un hem spora, hem de sevdiğine olan tutkusu aynı mekanda buluştu. Gelinlik ve damatlığını giyerek Ekrem Demiray Spor Salonu'nda düzenlenen masa tenisi turnuvasına gelen çift, ellerinde Türk Bayrağını açarak salona girdi. Salondakilerden büyük alkış toplayan çift, düğün öncesi masa tenisi oynayarak stres attı.

Bir süre masa tenisi oynayan çift, arkadaşlarını düğün törenlerine davet ederek salondan ayrıldı.

"Müstakbel eşimle hayata 1-0 önde başladık"

Masa tenisi oynayıp mutlu günlerine renklendirmek istediklerini söyleyen Recep Akın Uz, güzel bir etkinlikle masa tenisi ailesini düğüne davet etmek istediklerini ifade etti.

Spor salonuna şaşkın bakışlar içerisinde geldiklerini belirten Uz, "Her gören çok şaşırdı. Çok mutluyuz. Düğün öncesi masa tenisi oynama fikri aynı zamanda Masa Tenisi İl Temsilcisi olan annem Pakize Uz'dan geldi. Aramızdaki maçı eşim kazandı. Müstakbel eşimle hayata 1-0 önde başladık birlikte" dedi.

Masa tenisi oynamaya geldiklerini dile getiren gelin Tintiş, heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

Recep Akın Uz'un annesi Pakize Uz da düğün nedeniyle oğluyla birlikte turnuvada görev alamadıkları için  spor salonuna gelerek renkli bir davette bulunmak istediklerini dile getirdi.

Özlem Ceylan