Filistin'de hayatını kaybedenler anısına mevlit programı düzenlendi

Edirne'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde İsrail'in Filistin'deki saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua edildi. Mahallede düzenlenen programa katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Tek yürek olarak dünya üzerindeki tüm zulümlerin durması, mazlumların daha fazla zulme uğramaması için dua ettik' dedi.

Filistin'de hayatını kaybedenler anısına mevlit programı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerinden Betül Alkan, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinliler anısına mevlit programı düzenledi.

İsrail ordusunun 7 Ekim'de Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıları 42. gününde de devam etti. Bir yanda saldırılar devam ederken Türkiye'nin çeşitli noktalarından Filistin halkına destek yürüyüşleri yapılıyor, dua ediliyor ve çeşitli programlar düzenleniyor.

Bu çerçevede Edirne'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde mevlit programı düzenlendi.  Mahalle sakinlerinden Betül Alkan, "Filistinli kardeşlerimiz için bu şekilde bir mevlit programı yaparak dua ettik. Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah bir an önce bu acı olayların son bulmasını istiyoruz" dedi.

Düzenlenen mevlit programına AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'nın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve mahalle sakinleri katıldı.

Haber Merkezi