Ev sahibi yangını gözyaşlarıyla izledi

Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Hacı Memiş Sokak'ta çıkan yangında müstakil ev kullanılmaz hale geldi. Ev sahibi evinin alevlere teslim oluşunu göz yaşlarıyla izledi.

Ev sahibi yangını gözyaşlarıyla izledi

Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında Sebile Özdemir’e ait ev alevlere teslim oldu.

Özdemir’in yardım isteği üzerine komşuları yangını ekiplere ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Özdemir evinin yanışını göz yaşlarıyla izledi. Ev kullanılmaz hale geldi.

Sağlık ekipleri Özdemir’e ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Özdemir daha sonra kontrol amaçlı Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangının sobanın üstüne astığı çamaşırlardan çıktığını belirten Özdemir, "İçerisi alevlenmiş ben görmedim, mutfaktaydım. Dumanların yayılmasıyla hemen eşyaları alayım ondan sonra dışarı çıkayım dedim ama yetişemedim, hepsi yanıyordu. Hemen elektrikleri kapatıp yalın ayak dışarıya çıktım. Eşim o sırada kahvedeydi, kızım da bu akşam Balıkesir'den gelecekti" dedi.

Özdemir’in komşusu Remziye Arslan ise, “Ben işten yeni gelmiştim, komşumuz camı çaldı itfaiyeyi çağırmamızı söyledi. Biz de hemen itfaiyeyi çağırdık. Hemen kendisini dışarıya atmış, hiçbir şey alamamış. Allah'tan kendisini dışarıya atabilmiş. Herhangi bir yerinin yanmamış olması en azından sevindirici. Biz de çok üzüldük" diye konuştu.

Doğukan Vurgun