ETUS şoförü yaşlı vatandaşı almadı, yolcular tepki gösterdi

ETUS sürücüleri hakkındaki şikâyetler devam ediyor. İddiaya göre ETUS sürücülerinin hızlı ve tehlikeli araç kullanması, bazı duraklarda yolcu almaması, araçların aşırı dolu olması vatandaşları canından bezdirdi.

ETUS şoförü yaşlı vatandaşı almadı, yolcular tepki gösterdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En çok turist ağırlayan kentlerin başında gelen ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu Edirne'de bir belediye otobüsü olmamasından yakınan vatandaşlar, ulaşımın sağlandığı mevcut ETUS'ta ise hak ettikleri hizmeti alamamaktan şikâyetçi.

Edirne Otogarı ile kent merkezi arasındaki hatta seyreden minibüsün sürücüsü durakta bekleyen yaşlı bir vatandaşın olduğunu görmesi ve durmaması sonrası yolcular tepki gösterdi. Yolcuların duruma tepki göstermesi ve 'belki hastaneye gidiyor zaten 45 dakikada bir geliyorsunuz' demesi sonrası tartışma yaşandı.

Şoförün '15 metre daha yürüyene kadar zaten trafik oluyor, nereye gidiyorsa gidiyor onu da mı ben düşüneceğim?' demesi ise yolcuları çileden çıkardı. Sürücünün duyarsız davranışı sonrası duruma tepki gösteren yolcu daha fazla dayanamayıp araçtan indi.

Haber Merkezi