ETSO'nun yeni yönetimi mazbatasını aldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Organ Seçimleri sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Sezai Irmak ve tüm asil meclis üyeleri, mazbatasını İl Seçim Kurulu Seçim Müdürü Sevil Cellek'in elinden aldı.

ETSO'nun yeni yönetimi mazbatasını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Organ Seçimleri sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Sezai Irmak ve tüm asil meclis üyeleri, mazbatalarını almak üzere Edirne Adliyesi’nde bir araya geldi.

16 Meslek Grubundan asil üyeliğe seçilen 42 meclis üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegeleri seçimlerinde kesinleşen sonuçlara göre Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Hilmi Sezai Irmak ve tüm asil meclis üyeleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Mazbata töreni sonrası gazetecilere açıklamada bulundu. Uzun bir seçim süreci sonrası kazandığı için mutlu olduğunu söyleyen Irmak, seçimde kazananın aslında Edirne olduğunu aktardı.

“Herkese eşit mesafede ve eşit hizmet planlıyoruz”

Herkese eşit mesafede ve eşit hizmet yapmayı planladıklarını söyleyen Irmak, “Arkadaşlarıma güveniyorum. Güzel bir ekibim var. Artık seçim tartışmaları geride kaldı. Fatih Terim'in çok sevdiğim bir cümlesi var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Onun için bundan sonra herkese eşit mesafede eşit hizmet, Edirne ekonomisini biraz daha yükseğe nasıl taşırız bunun derdindeyiz" ifadelerine yer verdi.

Edirne Adliyesi’nde düzenlenen mazbata töreninin sona ermesinin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Özlem Ceylan