Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşların taleplerini dinledi

Karaağaç Mahallesi'nde düzenlenen huzur ve güven toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, taleplerini dinleyerek ilgili birimlere not aldırdı.

Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşların taleplerini dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle turistlerin uğrak noktası olan ve tarih kokan Karaağaç Mahallesinde Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un katılımı ile “Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi. Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren ve gece gündüz sahada ekiplerin çalışmalarını yakından takip ederek uygulamalara katılan Müdür Karaburun, mahallelerde düzenlenen huzur ve güven toplantılarında ise vatandaşların şikayetlerini dinleyerek çalışma yapıyor.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha güvenilir, daha rahat ve daha yaşanabilir bir mahalle için huzur ve güven toplantılarını aralıksız olarak sürdürüyor. Karaağaç Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde bir kıraathanede gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun da katıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Huzur Toplantıları” aralıksız olarak devam ediyor. Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen “Huzur Toplantısı”na Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Karaağaç Mahalle Muhtarı Agah Korkan, ilgili birim amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda, mahalle sakinlerinden gelen talep ve şikayetleri dinleyen Emniyet Müdürü Karaburun ve ilgili birim amirleri talep ve şikayetleri yönelik çalışma başlattı.

Mahallelinin sorunlarını dinleyerek ilgili birimlere not aldıran Müdür Karaburun, şikayetlerin çok olduğu bölgelerde bizzat inceleme yaparak, takibini yaptığını aktardı.

Burcu Temel