Emniyet Müdürü Karaburun, 'şok uygulama'ya katıldı

Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kent merkezi ve 8 ilçede Narkotik Köpeği ve Drone destekli 83 emniyet personelinin katılımıyla gerçekleştirilen şok uygulamaya katıldı.

Emniyet Müdürü Karaburun, 'şok uygulama'ya katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Kent merkezinde ve Edirne’ye bağlı 8 ilçede birçok noktada şok uygulama yapan polis ekipleri yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gecesini gündüzüne katıyor. Uygulama noktalarını tek tek dolaşan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, polis ekiplerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vatandaşların huzurlu bir yaşam sürdürmesi, can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla kent merkezi ve bağlı ilçelerde geniş çaplı uygulama ve denetimler gerçekleştirildi.

 'Şok Uygulama' adı verilen denetimlere narkotik köpeği ve dron destekli olmak üzere 83 emniyet personeli katıldı.

Uygulama noktalarını dolaşan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, denetimlere katılarak personelin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kentteki işlek cadde ve sokaklar başta olmak üzere birçok noktada uygulama ve denetim yapan asayiş ve trafik ekipleri tüm araçları tek tek durdurarak kontrol etti.

Denetimlerde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapıldı. Araçlarda yolcu olarak bulunan şahısların da kontrol edildi. Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapılan denetimlerde, herhangi bir olumsuzluğa geçit verilmedi.

Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

Özlem Ceylan