Emekli Pilot Binbaşı İşbakan, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir hastanede tedavi gören Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan (54), hayatını kaybetti. İşbakan, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli Pilot Binbaşı İşbakan, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan (54), rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edirneli emekli Hava Pilot Binbaşı İşbakan, için Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Naşı askeri törenle camiye getirilen İşbakan'ın cenazesine, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, askeri erkan, ailesi ve yakınları katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası olan İşbakan, Öğle Namazı'na müteakip kılınan cenaze namazının ardında askeri erkan eşliğinde cenaze aracına bindirildi. Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan İşbakan, Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Edirne Haber Gazetesi olarak Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileriz.

Özlem Ceylan