Deri ve seramiğin buluştuğu Workshop etkinliği

Edirne'de el sanatları öğretmenleri Adem Kayın ve Aslı Cebe deri ile seramiğin buluştuğu Workshop çalışması yapacak.

Deri ve seramiğin buluştuğu Workshop etkinliği

Edirne Şems cafede 24 Aralık 2023 Pazar günü 15.00- 17.00 saatleri arasında 'Yeni yılda sevdiklerinize el emeğinizi armağan edin' adlı Workshop çalışması yapılacak.

El sanatları öğretmeni ve aynı zamanda Türkiye'de yağlı güreş pehlivanlarının giydiği sayılı kıspet ustalarından biri olan Adem Kayın, Workshop çalışmasındaki amaçlarının insanların yeni yılda sevdiklerine kendi el emeğiyle hazırladığı ürünleri hatıra olarak sunmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

 Kayın, 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala bu şekilde farklı bir etkinlik düzenleyerek hem paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak hem de yeni yıla güzel bir anı bırakmak istediklerini belirtti.

Etkinliğe katılmaları için vatandaşlara çağrıda bulunan Kayın, 2024 yılı öncesi insanların sevdiklerine böyle güzel bir hediye vermesi ve anı bırakması için bunun güzel bir fırsat olduğunu söyledi.

'Workshop Şems cafede'

Adem Kayın ve Aslı Cebe'nin birlikte düzenleyeceği Workshop etkinliği Edirne'nin Kaleiçi Mithatpaşa Ortakapı Caddesi'nde bulunan Şems Cafe'de gerçekleştirilecek. Bez-çanta baskı-boyama etkinliğine katılım ücreti tüm malzemeler dahil 200 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Haber Merkezi