Ekipler otobüs firması yetkilileri ve şoförlerine yönelik toplantı düzenledi

 Edirne'de polis ekipleri trafik kazalarının riskini azaltmak amacıyla şehirlerarası ve il/ilçe arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firması yetkilileri ve şoförleriyle toplantı düzenledi.

Ekipler otobüs firması yetkilileri ve şoförlerine yönelik toplantı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 Edirne’de polis ekipleri trafik kazalarının riskini azaltmak amacıyla şehirlerarası ve il/ilçe arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firması yetkilileri ve şoförleriyle toplantı düzenledi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olası trafik kazalarının riskini azaltmak için bilgilendirme ve toplantılara devam ediyor.

Ekipler Kurban Bayramı öncesi şehirlerarası ve il/ilçe arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin yol ve trafik güvenliğini sağlamak için otobüs firması yetkilileri ve şoförleriyle bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

                Toplantıda, otobüs firması temsilcilerine yolcu taşımacılığı sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar, trafik kurallarına uyulması, sürücülerin hız sınırlamalarına riayet etmesi, emniyet kemeri kullanımı, yorgunluk ve uykusuzluk gibi faktörlerin yolculuk güvenliğine etkileri gibi konular hakkında sunum yapıldı.

Ekipler, firma yetkililerinin ve şoförlerin trafik güvenliği konusundaki sorumluluklarına dikkat çekti.

Yolcu taşımacılığı yapan araçların periyodik bakımlarının düzenli olarak yapılması, teknik kontrollerin aksatılmaması gerektiğini aktarıldı.

Ayrıca, yolcu taşımacılığı yapan otobüs şoförlerinin trafik kurallarına uymaları, hız ihlallerinden kaçınmaları ve trafikte diğer sürücülere örnek olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Burcu Temel