'Eğitimde Başarıyı Artırma' projesi kapsamında söyleşi gerçekleştirildi

Edirne'nin Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde, hayata geçirilen 'Eğitimde Başarıyı Artırma' projesi kapsamına, uzman psikolog Kerem Gümüş öğrencilerle buluşarak, 'sınav stresi ve kaygıyı azaltma' konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

'Eğitimde Başarıyı Artırma' projesi kapsamında söyleşi gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Eğitimde Başarıyı Artırma' projesi kapsamında, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerindeki öğrencilere yönelik seminer düzenlendi. Süloğlu İlkokulu'nda Uzman psikolog Kerem Gümüş tarafından verilen seminerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencileriyle 'sınav stresi ve kaygıyı azaltma' konusunda söyleşi gerçekleştirilirken, ilkokul, orta ve lise düzeyindeki öğrencilerle de 'teknoloji bağımlılığı' söyleşisi yapıldı. Seminere öğrencilerin yanı sıra Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Lalapaşa Kaymakamı Ömer Bulut, Süloğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Yılmaz ve Lalapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Ateşli ile okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Süloğlu'nda görev yapan kurum amirleri, öğretmenler ve ilçe kamu personeline yönelik verilen stresle baş etme konulu sunumun ardından etkinlik, uzman psikolog Kerem Gümüş'ün kitabını imzalamasıyla sona erdi.

Haber Merkezi