Edirnelilere broşür dağıtarak İşçi Bayramı'na davet ettiler

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi ve vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Edirnelilere broşür dağıtarak İşçi Bayramı'na davet ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından ise vatandaşlara  broşür dağıtılarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü daveti yapıldı.

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu, Türk-İş, DİSK, Birleşik Kamu-İş, KESK, TMMOB, TTB, TDHB Edirne Bileşenleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı) öncesi Saraçlar caddesinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın açıklamasını Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu adına Türk-İş Edirne İl Temsilcisi Zeki Şişko okudu.

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü büyük bir coşkuyla kutlama hazırlığında olduklarını belirten Şişko, Haklarını dile getirmek için 1 Mayıs’ta alanlarda olacaklarını söyledi.

İşçiler, memurlar, emekçiler ve emeklilerin bu ülkenin büyük çoğunluğu olduğunu aktaran Şişko, "Bizler üretiyoruz, bizler çalışıyoruz, bizler bu ülkenin tüm değer ve güzelliklerini emeğimizle var ediyoruz ve insanca yaşamayı hak ediyoruz. Bu yüzdendir ki haklarımızı dile getirmek için 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız” dedi.

Açıklamanın ardından Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu üyeleri tarafından Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara broşür dağıtıldı ve  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına davet edildi.

Doğukan Vurgun