Edirneliler bu yıl tatil döneminde en çok Bozcaada'yı tercih ediyor

Tur şirketi işletmecisi Özkan Akkül, Edirneliler bu yıl tatil döneminde en çok Bozcaada'yı tercih ettiğini söyledi.

Edirneliler bu yıl tatil döneminde en çok Bozcaada'yı tercih ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil planları yapan Edirneliler, tatil turlarını tercih etmeye devam ediyor. Şehirdeki sıcak havadan uzaklaşmak ve denizin keyfini çıkarmak isteyenler, Bozcaada'yı en çok tercih edilen destinasyonlar arasında gösteriyor.

Bozcaada'nın doğal güzellikleri, masmavi denizi ve tarihi dokusu, Edirnelileri kendine çekiyor. Özellikle yaz aylarında, tur şirketlerinin düzenlediği Bozcaada turları yoğun ilgi görüyor. Bozcaada'nın sakin atmosferi, huzur dolu plajları ve lezzetli şarapları, tatilcilerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Tur şirketleri, tatilcilerin ilgisini çeken Bozcaada turları düzenlemeye devam ediyor. Her bütçeye uygun seçenekler sunan turlar, Edirnelilerin yaz tatillerini keyifli ve unutulmaz bir deneyime dönüştürmelerine yardımcı oluyor.

Bozcaada'nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek isteyen Edirneliler, tur rehberleri eşliğinde adanın en güzel noktalarını geziyor. Turlar günübirlik veya uzun süreli olarak yapılıyor.

Tur şirketi işletmecisi Özkan Akkül, Edirneliler bu yıl tatil döneminde en çok Bozcaada’yı tercih ettiğini söyledi.

Her hafta Bozcaada’ya tur düzenlediklerini belirten Akkül, “Her hafta Erikli ve Bozcaada’ya tur düzenliyoruz. Bu yıl talep geçtiğimiz yıllara göre düşük. Fakat yine de Ege Bölgesi’de en çok tercih edilen yerler arasında yer alıyor. Erikli ve Bozcaada’ya günü birlik tur düzenliyoruz. Vatandaşlar denizin keyfini çıkartıyor.” Dedi.

Vatandaşlar daha çok bahar aylarında tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü şehirleri tercih ettiğini ifade eden Akkül, Bozcaada ve Erikli bölgesine düzenlenen turların her hafta dolu olduğunu kaydetti.

Günü birlik Bozcaada turunun 800 lira olduğunu dile getiren Akkül, ücrete yol ve yemeğinde dahil olduğunu vurguladı.

Akkül, Ağustos’ta tur ücretlerinin tavan yaptığına değinerek şunları söyledi:

“Şu an Bodrum’da dört yıldızlı bir otel, 8 bin 500 liradan başlıyor. Her şey dahil bu tura dört gece 5 gün sürüyor. Karadeniz'e turumuzda var o da 9 bin 500 liradan başlıyor. Buna da her şey dahil. Yani geçmiş yıllara göre talep yok.”

Doğukan Vurgun