Edirneli ülkücü şehidin anısına yaptırılan çeşme törenle açıldı

MHP Edirne İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Naipyusuf Köyü'nde Havsalı Ülkücü şehit Halil Hilmi Sakarya'nın anısına yaptırılan çeşme düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Edirneli ülkücü şehidin anısına yaptırılan çeşme törenle açıldı

MHP Edirne İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Havsa İlçesine bağlı Naipyusuf Köyü’nde Ülkücü Şehit Halil Hilmi Sakarya anısına çeşme yaptırıldı. Çeşme, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çeşmenin açılış  törenine MHP Edirne İl Bakanı Zakir Tercan, Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan da katıldı.

Çeşmenin yapılmasında emeği geçen MHP İl ve İlçe Başkanlığı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan,"Memleketi için, idealleri, ülküsü için şehit olan başta Halil Hilmi Sakarya Ağabeyimize ve Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsınlar” dedi.

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, "MHP Edirne İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak Havsalı Ülkücü şehidimiz Halil Hilmi Sakarya Ağabeyin adını taşıyan hayratın açılışını gerçekleştirdik. Hayratın yapımında hem madden hem de manen emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Edirneli Ülkücü şehidimiz Halil Hilmi Sakarya Ağabey başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz" dedi.

Özlem Ceylan