Edirneli Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' filminin başrol oyuncusu oldu

Edirne'de yaşayan ve oyunculuk yapan Yavuz Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' sinema filminde başrol olarak yer aldı. Çekimlerin bitmesiyle Edirne'ye dönen Aksoy, set süreci ve film hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Edirneli Aksoy, 'Yaşamak İstiyorum' filminin başrol oyuncusu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetmenliğini Yunus Şevik’in yaptığı “Yaşamak İstiyorum” sinema filminde başrol olarak yer alan Yavuz Aksoy, filmin 5 Nisan’da seyirciyle buluşacağını aktardı.

Aksoy, yönetmen Şevik’in sosyal medya üzerinden yaptığı realtiy show programının bir bölümünden esinlenerek sinemalara taşıdığı filmin gerçek hayattan esinlendiğini vurguladı.

Filmde, Sevgi Görmez’in hayat hikayesinin anlatıldığını ifade eden Aksoy, “Sevgi Görmez'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmde bende onun kocası rolünde oynadım. Sinema filminin Yönetmenliğini Yunus Şevik, senaristliğini de Esma Şevik hocalarımın yaptığı bu gerçek hayat hikayesini izlemenizi tavsiye ederim.” Dedi.

Aksoy, 7 yıl önce figüran olarak başladığı oyunculuk mesleğinde kademe kademe yükseldiğini anlattı.

Başrol için yönetmen Şevik’le görüştükten sonra çekimler için çalışmalara başladıklarını ifade eden Aksoy, “Yönetmenimiz işini çok ciddiye alıyor. Bu ciddiyette bizlere olumlu yansıdı. Çekimlerimiz ciddiyetle yürüdü. Filmin her aşamasında yer alan yönetmenimiz ince eledi sık dokudu. Sonuç olarak da çok kaliteli bir hayat hikayesi çıktı ortaya. Çekimlerden önce hikâyeyi Sevgi Görmez’den dinlemek çok iyi oldu. Hikayeyi dinlerken gözlerim doldu ve o ruh haline büründüm.” Dedi.

Kariyer hedefini de paylaşan Aksoy, bir basamak üstünü hedefleyerek ilerleyeceğini vurguladı.

Aksoy, çalışmaya devam edeceğini film ve dizilerde rol alarak kendini geliştirmek istediğini dile getirdi.

Edirne’yi en iyi şekilde ekranlarda temsil etmeyi amaçladığının altını çizen Aksoy, “Oyuncu adaylarına tavsiyem kendilerini sürekli geliştirsinler. Bu meslekte her zaman kendinizi geliştirmelisiniz. Asla ben oldum dememelisiniz. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra set ortamında yer almak çok önemli. Set tozunu yutmadan oyuncu olunmaz.” şeklinde konuştu.

Doğukan Vurgun