Edirne Valiliği'nden 'Ordaydık' sergisi

Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü dolayısıyla hazırlanan'oradaydık' temalı fotoğraf sergisi kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

Edirne Valiliği'nden 'Ordaydık' sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. Depremlerde hayatını kaybedenler düzenlenen etkinliklerle anıldı. Etkinlikler çerçevesinde Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği işbirliğinde hazırlanan “oradaydık” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Edirne Valisi Yunus Sezer'in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergide 40 fotoğraf yer aldı.  Sergi açılışına katılan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun da fotoğrafları dolaşarak bilgi aldı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği’nin Hatay ve Kahramanmaraş deprem bölgelerinde arama, kurtarma ve iyileştirme faaliyetleri görüntülerinden oluşan fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü. Sergiyi dolaşan vatandaşlar, bu kareleri telefonlarına kaydetti.

Doğukan Vurgun