EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI ESKİ BAŞKANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, iş insanı 70 yaşındaki Cemil Güler hayatını kaybetti. Güler için Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI ESKİ BAŞKANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2004 - 2005 ve 2010 - 2013 yılları arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Cemil Güler,hayata gözlerini yumdu. Güler'in vefatı sevenlerini ve iş camiasını yasa boğdu.

Geçmiş dönem ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Güler için öğle namazına müteakip Eski Cami’de tören düzenlendi. Güler'in cenazesi kılınan namazın ardından Yenişehir mezarlığında toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze törenine Eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık,  TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, AK Parti Edirne İlçe Başkanı Önder Özcan, ETSO Başkanı Sezai Irmak, geçmiş dönem ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO yönetimi, ailesi ve sevenleri katıldı.

Özlem Ceylan