Edirne'nin turizm elçisi Dinar, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Turizm Elçisi ve ciğerci esnafı 63 yaşındaki Bahri Dinar, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Edirne'nin turizm elçisi Dinar, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm elçisi Dinar, sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kentin sevilen yüzü ve tanınmış simalarından biri olan Dinar'ın vefatı büyük üzüntü yarattı. Dinar için İkindi Namazı'na müteakip Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi.Törene katılanlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Dinar'ın naaşı kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tava ciğer öksüz kaldı, Dinar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu

İki ay arayla iki kardeşini toprağa veren kentte turizm sektörünün sevilen yüzü Dinar, sevenlerini yasa boğdu. Şubat ayında kardeşi Nazmi Dinar'ı, geçtiğimiz gün ise abisi Bahattin Çakıcı Dinar'ı kaybeden Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Turizm Elçisi Dinar’ın kalbiyaşadığı acıya daha fazla dayanamadı.

Edirne Haber Gazetesi olarak Merhum Bahri Dinar'a Allah'tan rahmet, acılı ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Özlem Ceylan