'Edirne'mizi hak ettiği görünüme kavuşturacağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, gündüz esnaflarla, gece ise hane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen İba, daha iyi bir Edirne için isteklerini soruyor.

'Edirne'mizi hak ettiği görünüme kavuşturacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya gelerek taleplerini dinleyen İba, bu kez Kıyık Caddesi esnafını ziyaret etti.  Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen İba, daha iyi bir Edirne için isteklerini soruyor.

Kentte yıllardır  çözüm bekleyen ve kanayan yara haline gelen sorunların çözümü için çeşitli projeler hazırladıklarını söyleyen İba, daha yeni ve yaşanılabilir bir Edirne'yi hep birlikte inşa edeceklerini belirtti.

"Sıkılmadık el bırakmayacağız"

Kentin en kalabalık semtlerinden birisi olan Kıyık Cadde’sindeki esnafı ziyaret eden İba,

Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve hem esnaf ile hem de vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini aktardı.

"Hizmet odaklı bir belediyecilik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Yüzü gülen, vatandaşın sesine, sözüne kulak veren, adil, şeffaf ve hizmet odaklı bir belediyecilik için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen İba,  "Her bir hemşehrimizle görüşerek, konuşarak yürümeye devam ediyoruz. Yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var" Dedi.

"Projelerimize destekleriyle bizi mutlu ettiler"

İba ve beraberindeki heyet esnaf ziyaretlerinin ardından Şükrüpaşa Mahallesi'nden gelen davete icabet ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Hane hane Edirne sloganı ile çıktıkları yolda çalışmalarını sürdüren İba, Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki vatandaşlardan gelen daveti kırmadı.

Sıcak ve samimi sohbet eşliğinde kente kazandırmak istediklerini ve projelerini anlatan İba, "Şükrüpaşa Mahallesi’nden Leyla Hanımın daveti üzerine, Yeni Göçmen Evleri Mevkii’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Samimi ve sıcak ilgileri, hedeflerimize ve Edirne için uygulayacağımız projelerimize destekleri ile bizleri mutlu ettiler" Dedi.

" Edirne'mizi hak ettiği görünüme kavuşturacağız"

Edirne ve Edirnelilerin hak ettiği hizmete kavuşma zamanı geldiğini belirten İba, işimiz de gücümüz de sevdamız da Edirne. Yepyeni projelerle ve halkın beklentilerine yönelik çalışmalarla yola çıktık. Hizmet yerelde başlar. Bu kadim şehir Edirne'mizi köy görünümünden çıkarıp hep birlikte elele ele vererek yeni bir Edirne oluşturacağız" İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi