Edirne emniyeti tüm birimleriyle sahada

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde drone ve narkotik dedektör köpeğin de desteği ile asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Edirne emniyeti tüm birimleriyle sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun'un koordinasyonunda Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki uygulama noktasında görev alan ekipler araçları tek tek durdurarak arama yaptı. 2025 yılının huzur ve güven içinde karşılanabilmesi için kentin birçok noktasında görev alan ekipler, kural ihlaline geçit vermiyor. 

Yılbaşı tedbirler çerçevesinde  asayiş, Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele, Yunus timleri ve trafik ekiplerinin katıldığı uygulamada, drone ve narkotik dedektör köpeği de kullanıldı.

Bir yanda GBT kontrolü yapılırken, bir yanda narkotik dedektör köpek yardımıyla araçlar kontrol edildi. Ayrıca denetimlerde sürücüler üst aramasından geçirildi ve alkol testi yapıldı.

Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.