Edirne'deki STK'lar deprem bölgesine destek için çağrıda bulundu

Edirne'deki STK'lar Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla bölgeye kan bağışı ve yardım çağrısında bulundu.

Edirne'deki STK'lar deprem bölgesine destek için çağrıda bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet tarihinin en büyük depremlerinden olan merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Edirne’deki STK’lar kan bağışı ve yardım çağrısında bulundu.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, “Herkesi Kızılay’a kan bağışına davet edelim. Edirne'de insanlar afet bölgelerine ulaştırılmak üzere kan bağışı yapmak için sıraya giriyor. Kızılay Kan Merkezi ve Edirne Valiliği bahçesinde kurulan çadırda kan bağışı yapabilirsiniz. Temennimiz ve duamız; daha fazla can kaybının en az derecede olması. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyor, tüm yaralılara ve depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” Dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş ise, tüm vatandaşları kan bağışına davet etti ve birlik olması gereken günlerden biri olduğunu ifade etti.

Sınır Beyi Taraftar Derneği Başkanı Kıvanç Arda’da yarım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Arda, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kan ihtiyacı için tüm vatandaşları bağışa davet ediyoruz” dedi.

Doğukan Vurgun