Edirne'de yardım kampanyası devam ediyor

Edirne'de merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler dolayısıyla gerçekleştirilen yardım kampanyası devam ediyor.

Edirne'de yardım kampanyası devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kenti etkileyen deprem Cumhuriyet tarihinin en büyüklerinden bir tanesi olarak kayıtlara geçti. Edirneli vatandaşlar depremzedelere yönelik yapılan yardım çağrısına sessiz kalmadı. Vatandaşlar ayni yardımlar için başta giysi olmak üzere çeşitli eşyaları belirlenen toplama merkezlerine getirerek kampanyaya katılıyor.

Vatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırladıkları eşyaları getirmeye devam ediyor.

Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için kışlık giysi, katalitik soba, temizlik hijyen malzemesi, kuru bakliyat, yatak, battaniye, konserve, çocuk bezi, çocuk maması ve çizme gibi eşyaları hazırlayan vatandaşlar deprem bölgesine gönderilmesi için toplama merkezlerine getiriyor.

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne giderek hazırladıkları eşyaları yetkililere teslim edebiliyor.

Zeynep Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Süreyya Güvenç, yurt tarafından toplanan ayni yardımı teslim ettiklerini belirtti.

Güvenç, vatandaşlara çağrıda bulunarak her yardımın çok önemli olduğuna değindi.

Doğukan Vurgun