Edirne'de Satranç sezonu başladı

Edirne Gençlik Merkezinde 30 Eylül-1 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenen Edirne Gelişim UKD Satranç turnuvasıyla 2023-2024 Satranç sezonu başladı.

Edirne'de Satranç sezonu başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Gelişim UKD Satranç Turnuvası’nın açılışında konuşan Edirne Satranç İl Temsilcisi Umut Güney, kentte satrancın gelişmesi için tüm paydaşlarla beraber çalıştıklarını, satrancın çocuk gelişimi açısından çok önemli olduğunu, satranç ile uğraşan çocukların hayatın her anında bir adım önde olduğunu belirterek satranç eğitimlerine ve turnuvalara katılımlarını önerdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ücretsiz satranç eğitimleri olduğunu bunun yanında kulüplerinde Edirne’de aktif şekilde sporcu yetiştirdiğini söyleyen Güney, satranca gönül veren bekleme salonlarında sporcular ile bekleyen velilere, sundukları imkanlardan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Yapılacak turnuvalarda yer almak isteyen sporcuların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine gidip lisanlarını çıkarmaları gerekiyor.

Edirne’de satranç ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen satranç severler www.edirne.tsf.org.tr adresinden gelişmeleri takip edebilirler.

Haber Merkezi