Edirne'de KoopBakkal dönemi başlıyor

Edirne'de KoopBakkal reyonları 15 gün içerisinde düzenlenecek ve satış yapılabilecek.

Edirne'de KoopBakkal dönemi başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOOP Bakkal dönemi başlıyor. Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketleri'ndeki aynı fiyattan bakkallarda da satılacak.

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, Daha önceki bildirimlerde dediğimiz gibi Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerindeki sistemin bakkal ile ortak bir çalışma yürüteceğini aktarmıştık. Edirne'de de depolarını hazırlayıp KoopBakkal şubelerinde de mal vermeye başlayacaklarını belirttiler. Kooperatiflerden bir yetkili geçtiğimiz günlerde odamızı ziyaret etti.  üracaat eden arkadaşlarımıza 15 gün içerisinde KoopBakkal reyonları düzenlenip, satış yapılabileceğini belirtti. Bizim üyelerimize bunu söylemesi üzerine Edirne'de 3 arkadaşımız girişimde bulundu. Bu arkadaşlarımızın iş yerleri KoopBakkal satış noktası haline getirilecek. Bu anlamda da çalışmalar devam ediyor. Eğer bu KoopBakkal satış noktası olmak isteyen arkadaşlarımız var ise odamıza gelerek bilgi alabilirler. Müracaatlarını yaparak, iş yerlerinin bir noktasında ürünleri satışa çıkarabilir. Marketlerde bulunan ürünlerin aynısını aynı fiyata dükkanlarında satabilecekler.” Dedi.

Tarım Kredi Kooperatiflerindeki marketlerde yer alan ürünler aynı fiyatıyla bakkallarda satılabileceğini belirten Yaşagör, Vatandaşların marketlere gitmeden de bakkallardan bu ürünleri temin edebileceğini aktardı.