Edirne'de çeşitli suçlardan aranması bulunan 45 kişi gözaltına alındı

Edirne'de 1 hafta içerisinde emniyet ve asayiş faaliyetleri çerçevesinde 45 şahıs gözaltına alındı.

Edirne'de çeşitli suçlardan aranması bulunan 45 kişi gözaltına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca kentte son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler kapsamında 45 şahıs gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 18 şahıs ile askeri suçlardan aranan 16 şahıs, kayıp kaydı bulunan 1 şahıs olmak üzere toplamda (35) şahıs gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Terörle mücadeleye yönelik faaliyetlerde ise jandarma ekiplerince PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi 2 şahıs, Hudut Birlikleri tarafından da FETÖ silahlı terör örgütü üyesi 3 şahıs olmak üzere toplam 5 terör örgütü üyesi şahıs yakalanarak haklarında yasal işlemler başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada ayrıca, “Terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadeleri de yer aldı.

Doğukan Vurgun