Edirne'de askeri bando konserine yoğun ilgi

Edirne'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser düzenlendi. Konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti. 

Edirne'de askeri bando konserine yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin en işlek noktalarından olan Saraçlar Cadde’sinde 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser düzenlendi. Konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti.  

5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından verilen konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti.

Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, müziğin ritmine dans ederek doyasıya eğlendi.

Seslendirilen Memleketim şarkısını ise bando şefinin batonunu verdiği bir kız çocuğu yönetti.

Tangodan marşlara kadar birçok eserin seslendirildiği konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti.

Konser İzmir Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erdi.

Edirne Valisi Yunus Sezer ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar bando ekibini tebrik etti.

Konserin ardından askeri bandoya eşlik eden Doruk Sürer, gazetecilere yaptığı açıklamada, askeri bando ile trompet çaldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

İleride bando astsubayı olmak istediğini söyleyen Sürer, “ 10 yaşındayım özel okulda 4. Sınıfa gidiyorum. Trompetle çok dazla zaman geçiriyorum. Burada askeri bandoyla çaldığım için çok mutluyum. Trompet çalarken çok duygulandım. İleride bando astsubayı olmak istiyorum. Burada çalmak için başvuru yaptım ve kabul ettiler o yüzden çok mutluyum.” Dedi.

Haber Merkezi