Edirne'de 2024'ün ilk bebeği 'Mete Doğan' oldu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde doğan yılın ilk bebeğine 'Mete Doğan' adı verildi.  Nesrin ve Mert Kaya  çiftinin bebeği yılın ilk saatlerinde Keşan Devlet Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açtı.

Edirne'de 2024'ün ilk bebeği 'Mete Doğan' oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2024'te Edirne'de dünyaya gelen yılın ilk bebeği 'Mete Doğan' oldu. Saatler  00.03'ü gösterdiğinde hayata gözlerini açan yılın ilk bebeğine 'Mete Doğan' ismi verildi. Kaya ailesinin mutluluğuna ortak olan ve hastaneye ziyaret gerçekleştiren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, aileye bolluk, bereket ve sağlık dolu bir yıl geçirmelerini diledi.

Mete Doğan bebek için aileye hayırlın olsun ziyaretinde bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu "2024’ün ilk dakikalarında Keşan Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini açan Mete Doğan bebeğimizi ziyaret ettik. 00.03’te anne ve babasına unutulmaz bir sürpriz yapan bebeğimize bolluk, bereket ve sağlık dolu bir ömür diler, Nesrin ve Mert Kaya’yı tebrik ederiz" dedi.

2024'ün ilk saatlerinde bebekleri Mete Doğan'ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını ve yeni yıla bebekleri ile birlikte merhaba dediklerini söyleyen Mert ve Nesrin Kaya çifti, hastanede kendilerini ziyaret eden Başkan Helvacıoğlu'na teşekkür etti.

İpek Esma Çeşme