Edirne'de 10. Yıl Gençlik Konserinde Gece Yolcuları sahne aldı

Edirne'de Türkiye'de Okuyan Kosovalı Öğrenciler Birliği'nin kuruluş yıldönümü kapsamında 10. Yıl Gençlik Konseri düzenlendi. Konserde Gece Yolcuları grubu sahne aldı.

Edirne'de 10. Yıl Gençlik Konserinde Gece Yolcuları sahne aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı Şükrüpaşa Atletizm Sahasında gerçekleştirilen konser açılış konuşmalarıyla başladı.

Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Fikrim Damka, organizasyonda destek verenlere teşekkür etti.

Organizasyonda sadece Kosova'dan değil Balkanlar'ın da birçok ülkesinden katılımcıların olduğunu söyleyen Damka, gençlere seslendi ve şunları kaydetti:

"Sizlerin isteğimiz bu güzel üniversitede ve şehirde eğitim alarak asıl göreviz olan anavatanınıza dönerek hizmet etmeye devam etmenizdir. Bizlerin gayesi bu. Ben Türkiye'de Okuyan Kosovalı Öğrenciler Birliği'nin faaliyetini ve 10'uncu kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Bu güzel konserle eğleneceğinizden hiç şüphem yok."

Türkiye'de Okuyan Kosovalı Öğrenciler Birliği Başkanı Onat Kovaç ise birliğin Kosova ve Türkiye arasında gönül elçiliği görevini üstlendiğini dile getirdi.

Birliğin kuruluşlundan bu yana öğrencilerin her sıkıntısında yanlarında olduklarını ifade eden Kovaç, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne organizasyona desteklerinden dolayı plaket taktim edildi. Daha sonra Gece Yolcuları grubu sahne aldı.

Grup, sevilen şarkılarını müzikseverlere sundu.

Konsere, Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin ve Kosova Demokratik Türk Partisi mensuplarıda katıldı