Eczacılar Coşkun Sabah ile coştu

39.Bölge Edirne Eczacı Odası'nın gala yemeği önceki akşam Hilly Hotel'de yapıldı. Eczacılar Coşkun Sabah ile coştu.

Eczacılar Coşkun Sabah ile coştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Hilly Otelde yapılan Gala yemeğinin açılışında konuşan Eczacılar Odası Başkanı Cenk Kes,

 “Bu yıl ülkemizde Bilimsel Eczacılığın 175'inci yılını kutluyoruz. Geleneksel olarak her yıl 14 Mayıs'ta gerçekleştirdiğimiz gala yemeğini Soma'da yaşanan facia nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiştik. Bu akşam bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Hem ülkemiz, hem de mesleğimiz zorlu günlerden geçiyor. Ancak, ileriye daha umutlu bakabilmek adına beraber olduğumuz bu organizasyonlar bizleri motive ediyor. Birliktelikten gelen gücümüzü daha somut bir şekilde belirginleştiriyoruz. Bu akşam ülkemizin en önemli bestekar ve yorumcularından Coşkun Sabah ile keyifli bir nostalji gecesi geçireceğinizi umuyorum. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın 14 Mayıs Eczacılık Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, yüce Allah'tan ülkemizde Soma gibi faciaların bir daha yaşanmamasını diliyorum.” dedi.

ANILAR CANLANDI

Meslekte 25 ve 40. yılını dolduranlara plaket verilmesinden sonra sahne alan Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah, eczacılara keyifli bir gece yaşattı.

Meslekte 25.Yıl plaketini Eczacı Mustafa Gölemen TEB Merkez Heyeti Üyesi Eczacı Bülent Varel'den aldı. Eczacı Öner Gökmen' de plaketini Edirne Eczacı Odası'nın ilk başkanı Eczacı Şükrü Ciravoğlu  elinden aldı.

Meslekte 40'ncı yıl plaketini Eczacı Kemal Karakuş'a Oda Başkanı Eczacı Cenk Kes verirken, Eczacı Semiha İpçi ise mazereti nedeniyle geceye katılamadı.

Gece boyunca unutulmaz şarkıları seslendiren Coşkun Sabah’a eşlik  eden eczacılar, Hilly Otelin  kusursuz servisi ile de memnun oldular.