‘Düzenli Kan Bağışı Yap, Kan Dostlarımıza Katıl' sloganı ile etkinlik düzenlenecek

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte hastanelerde kan ihtiyacı da artıyor. Kan stoklarını arttırmak için harekete geçen Türk Kızılayı, Edirne'nin Süloğlu ilçesinde kan bağış etkinliği düzenliyor.

‘Düzenli Kan Bağışı Yap, Kan Dostlarımıza Katıl' sloganı ile etkinlik düzenlenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süloğlu Kaymakamlığı ve Türk Kızılayı iş birliğinde 16 Ağustos Cuma günü Süloğlu Belediyesi önünde kurulacak kan bağış çadırında ‘Düzenli Kan Bağışı Yap, Kan Dostlarımıza Katıl’ sloganıyla etkinlik gerçekleştirilecek.

 16 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 17.00 saatleri arasında ilçe meydanında gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar kan bağışı yapabilecek.

                Süloğlu Kaymakamlığı tarafından Kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Haydi, Süloğlu, kan ver, hayat ver. 16.09.2022 Cuma günü, saat 11.00 ile 17.00 arasında, İlçemiz Meydanında Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Bağışta bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur” İfadelerine yer verildi.

                ‘Süloğlu İlçesi kan bağışlıyor, hayat kurtarıyor’,‘Bağışlanan her kan 3 can’ sloganları ile vatandaşlara düzenlenen kan bağış kampanyasına katılma çağrısı yapıldı.

Burcu Temel