Dikkat! Elektrik kesintisi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından, 07 Ocak Pazar günü bakım onarım çalışması ve 3. şahıs tesisi fiziki irtibat çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı

Dikkat! Elektrik kesintisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TREDAŞ tarafından, elektrik şebekesi bakım onarım çalışması ve 3. şahıs tesisi fiziki irtibat çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

                07 Ocak Pazar günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasından gerçekleştirilecek olan çalışma süresince Edirne Şehir Şükrüpaşa Mahallesinin; Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi, 142, 122, 124, 125, 128 ve 130 Sokakları, Şehit Önder Yağmur Cadeesi, Şehit Lütfü Küçükyoğurtlu Caddesi  Çalışma Süresince 2 saat boyunca Enerjisiz Kalacaktır.

Ayrıca Saat 10.00 ile 13.00 saatleri arasında Şükrüpaşa Mahallesi 3. şahıs tesisi fiziki irtibat çalışması nedeniyle, Edirne Şehir Şükrüpaşa Mah. İbrahim Zağra Caddesi kısmi olarak ve Cevat Ağaoğulları sokak çalışma süresince enerjisiz kalacaktır.

                Vatandaşlar elektronik aletlerin zarar görmemesi adına önlem alınması yönünde uyarıldı. Elektrikle çalışan aletlerin devreden çıkarılarak, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği belirtildi. Jeneratör kullananların kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 Fazlı motor kullananların (Asansörü olan binalar, sanayi kuruluşları v.s.), enerji geldikten sonra motor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek çalıştırmaları yetkililer tarafından bildirildi.

Haber Merkezi