Dart Müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Dart takımları il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Edirne 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları yıldızlar kategorisi Dart müsabakalarında, İsmail Güner Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Dart takımları Edirne İl 1'ncisi oldu.

Dart Müsabakaları tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Dart takımları il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Edirne 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları yıldızlar kategorisi Dart müsabakalarında, İsmail Güner Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Dart takımları Edirne İl 1’ncisi oldu.

İsmail Güner’den iki adet birincilik

06 - 15 Ocak 2020 tarihleri arasında Edirne okul sporları faaliyetleri kapsamında 37 yıldız kız ve 38 yıldız erkek okul takımı arasında gerçekleşen müsabakalar sonucunda, bütün rakipleri sırasıyla yenerek şampiyonluğa ulaşan İsmail Güner Ortaokulu kız ve erkek takımları Edirne İl birincisi oldu.

Yaklaşık dört aydır okullarındaki spor atölyesinde düzenli olarak çalışmalarını sürdüren Dart kız ve erkek takımları, çalışmalarının sonucunu okullarına iki adet birincilik kazanarak taçlandırdı.

“Okulumuzda yeni bir spor kültürü oluştu”

Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Kızılakşam yaptığı açıklamada; “Çok yetenekli öğrencilerden oluşan her iki takımımızda, okulların açıldığı günden bu yana, yaklaşık dört aydır düzenli olarak çalışmalara devam emişler, müsabakalar boyunca okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek bizleri bir kez daha gururlandırmışlardır. Geçtiğimiz sene, Yıldız Kızlar Dart Türkiye Birincisi olmamızdan bu yana okulumuzda yeni bir spor kültürü oluştu. Neredeyse okulumuzda okuyan tüm öğrenciler bir okul takımında yer almak istiyorlar. Tabi ki bu da bizleri mutlu ediyor ve daha hevesli olarak çalışmamızı sağlıyor. Okul Müdürü Hüseyin Baran her türlü imkânı sağlayarak bize ve takımımıza destek oluyor. Böyle bir ortamda başarının gelmemesi imkânsız” dedi.

Özlem Ceylan