Danışma Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Danışma Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Danışma Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin başkanlığında, kurum-kuruluş ile STK temsilcileri, ilgili okul/kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Vali Yardımcısı Sayın Sıdkı Zehin Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tunca Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda; Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılması, Köy Yaşam Merkezleri ile ilgili yapılan çalışmalar, Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi, Yerel Projelerin Uygulanması, Devamsızlığın Önlenmesi, Mesleki ve Teknik Eğitimin Yaygınlaştırılması ve MESEM programına yönelik yapılan çalışmalara ilişkin sunum gerçekleştirildi.

Yeni dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, söz alan komisyon üyeleri görüş ve önerilerini iletti.

Toplantıya, resmi kurum-kuruluş ile STK temsilcileri, ilgili okul/kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

HABER MERKEZİ