Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edirne, Belgin kardeşimizle çok farklı yere taşınacak'

Edirne'nin Keşan İlçesinde düzenlenen mitingde İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan vatandaşların isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda toplanan kalabalığa seslendi.  Keşan'ın emin ellerde olduğunu söyleyen Erdoğan, 'Bu dönemde inşallah Edirne'de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan, Edirne el ele verecek ve Edirne'yi çok farklı yere taşıyacaksınız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edirne, Belgin kardeşimizle çok farklı yere taşınacak'

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren siyasi partiler, mitingler düzenleyerek vatandaşların desteğini istiyor. AK Parti heyeti tarafından Edirne'nin Keşan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde miting düzenlendi.

Mitinge katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı telefon bağlantısında vatandaşlara seslendi.  Vatandaşlar Erdoğan'a alkışlar ve sloganlarla destek verdi.

Konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

"Edirne'de hava çok farklı esiyor"

Edirne merkezde Belgin İba'nın belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan ile Edirne'nin el ele vereceğini ve Edirne'nin çok farklı yere taşınacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnanıyorum ki Mustafa kardeşime bu dönemde de belediye başkanlığını kazandırmak suretiyle Keşan'ı emin ellere teslim etmiş olacaksınız. Bildiğiniz gibi İstanbul'da CHP 5 yıl kaybettirdi bize ama Keşan'ı sizler Mustafa Bey'e teslim etmek suretiyle, Keşan emin ellerde oldu. Bu dönemde de inşallah Edirne'de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan, Edirne el ele verecek ve Edirne'yi çok farklı yere taşıyacaksınız. 1 haftamız var, durmak yok yola devam" ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun