Cumhurbaşkanı başdanışmanları 'AK Parti Teşkilat Buluşması' programına katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, Ahmet Minder bir dizi temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye geldi. Parti binasında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, dünden bugüne olduğu gibi gelecekte de gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı başdanışmanları 'AK Parti Teşkilat Buluşması' programına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanları Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla, Ahmet Minder bir dizi temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye geldi. Parti binasında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, dünden bugüne olduğu gibi gelecekte de gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanları,  ‘AK Parti Teşkilat Buluşması' programına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne’ye geldi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanları, kısa bilgi alışverişinin ardından toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda teşkilat mensupları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanları Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve Ahmet Minder, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, dünden bugüne olduğu gibi gelecekte de gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Hamurunu aziz Türk milletinin yoğurduğu, İstikametini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği ve kurulduğu ilk günden bu yana milletin sesi ve vicdanı olan bir partinin mensubu olduklarını söyleyen Başkan İba, “Bizler, bu millet için güçlü ve büyük Türkiye için, Liderimizin izinde bir araya gelmiş bir siyasi parti olmanın çok ötesindeyiz! Bizler çok büyük bir aileyiz! Dün olduğu gibi bugün de ve gelecekte de gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek. Partimizi ve ülkemizi 2023 hedeflerine beraber taşıyarak bugüne dek yazdığımız başarı hikâyelerine yenilerini ekleyecek bir aileyiz!” dedi.

“Hep beraber tüm hedeflerimize tek tek ulaşacağız”

Edirne’de de aynı güç ve motivasyonla bir ve birlik olacaklarının altını çizen Başkan İba, Hep beraber tüm hedeflere tek tek ulaşacaklarını ifade etti. Bir dizi temaslarda bulunmak için kente gelen başdanışmanlara teşekkürlerini ileten İba, yeni ufuklar açmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin en büyük eksikliğinin AK Parti belediyeciliği ile tanışmamış olması olduğuna dikkat çekti.

“Hizmet yerelde başlar”

 Hizmetin yerelde başladığına değinen Aksal,  “Hükümet anlamında çok güzel hizmetlerimiz oldu. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Selimiye Cami'nin etrafını yaptık. Bu teşkilat ile arkadaşlarımızın gayreti ile 2024 yılında Edirne’mizi AK belediyecilik ile tanıştıracağız” İfadelerini kullandı.

Başkan İba ve Milletvekili Aksal’ın konuşmasının ardından başdanışmanların katılımıyla düzenlenen toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Özlem Ceylan- Burcu Temel